Sunni Triangle 3 - Frostbite

Tyvärr har detta spel blivit framskjutet på grund utav tidsbrist. Men håll ut. Vi kommer köra det.

WARNO (Warning orders)

Operation: Sunni Triangle 3 - Frostbite
Age limit: 18 years
Date: xx/xx - xxxx
Time: 11:00 - 08:00
Last date to sign up: xx/xx
Place: Grimsas Björklinge
Maneuvers: -
Rules: OBS!! Speciella regler för spawn samt oäng på detta spel.
Cost: 200:-
Payment: bankwire to: Handelsbanken 6919 konto nr 712 565 078

Signing up: (via Facebook)
Eller via mail: info@grimsas.se


Grimsas Äventyrs Policy för Öppna spel.

Scenario:


Sunni Triangle har blivit en spelserie där vi kör nattuppdrag. Sepelet går ut på taktik och stealth. Men samtidigt samla poäng och lösa uppdrag. Du kommer ha saker att göra igenom hela spelet. Detta spel kommer vi satsa på att få in nya uppdrag samt involvera pyro i dessa. Det kommer främst vara enola gey liknande pyro. Det kan vara allt ifrån att spränga bensindunkar till att faktist vinna rök eller spränggranater som du och ditt lag får använda precis som ni vill.
Hur du och din grupp väljer att agera är upp till er. Ni kan välja att endast jaga "skalpar" från andra deltagare. Ni kan lösa uppdrag och på så sätt vinna poäng. eller så kan ni välja att bara smyga på andra grupper för att förbättra er gruppdynamik. Bland de roligaste delarna i detta spel är infil när vaje grupp skall osedda ta sig in på området.
Mer info kommer.

Spelet i korthet:1: Du läser allt om spelet på nätet före spelstart.
2: Du anländer till området på valfri plats (Hemligt) och tar dig in själv. Före kl 11:00 får du ej vara inom de röda markeringarna på kartan.
3: Du tar dig till punkter där uppdrag finns att hämta.
4: Du utför uppdragen.
Alltså, ingen samling, ingen genomgång. du anländer till ett "hett" område och du har ingen aning om vart fienden är. blir du upptäckt när du tar dig in kan du bli utskjuten så fort du rör dig innanför området. Vi kommer ställa högra krav på eget ansvar här och tänk dig för så inte strid sker på vägar eller i närheten av bostadshus.
Tanken med detta spel är inte snabba strider utan taktik. Ta dig sakta fram, lystna, planera och utför uppdragen.Spawn Bleedout och Medic


• Bleedout = 20 minuter.
• Spawntiden ** = Du kan spawna när bleedout är slut.
• Träffduk = Röd blinkande lampa nattetid.
• Spawnplats = Spawn kan ske på samma plats som du dör förutsatt att denna är säker. Finns andra personer i närheten måste du förflytta dig ca 50 meter bort och spawna där. Du kan även välja att vänta på samma plats med dödsduk tills det är lugnt och kompisar kan hämta dig. Va noga med att inte tappa bort varandra på natten.
• Medic = 120 sec
• Antal Medics = 1 medci per 4 personer i gruppen.
• Spawnkills = Undvik att skjuta någon som precis går ingame.

**: Då det är nattspel är det viktigt att inte tappa bort dig i skogen. Därför har vi 20 minuters bleedout, personer med bleedout får bäras/släpas om möjligt. När denna tid är över kan du antigen sitta kvar med dödsduken/lampan på huvudet, du kan spawna, du kan välja att gå därifrån och spawna på annan plats. Levande personer får prata till den skadade och meddela denne vart den skall ta vägen när denne lever. Den skadade får endast säga medic som vanligt. Ha alltid en återsamlingsplats som nödfall. Spawn sker annars på plats dr du blev skjuten eller om stället är för "hett" kan du välja att gå iväg och återsamlas på annan plats, Om du förflyttar dig använd dödsduk/lampa tills du är i säkerhet. Tänk på att alla som har bleedout eller sitter med dödsduk kan bli "headhuntad" där en fiende tar sig fram och plockar max 1 personlig bindel + eventuella uppdragsbindlar.

Ammo begränsningar:• Kulor per midcap = Max 60 BBs
• Highcap = Ej tillåtet
• Kulor per LMG = 500 per box
• Kulor varje person får bära utöver de i magasin = 500 BBs
• Kulor i packgömma = 500 extra per person.

**: Du får ha oändligt antal magasin men max 60 bbs per magasin. Detta för att du inte skall kunna peppra i oändlighet.

Övrig info:• 18 års gräns gäller på detta spel.
• Bindlar = VARJE! Person skall ha 10 st tygbindlar i sin squads färg.
• Uppdrags Bindlar = Dessa har egen färg och skall knytas en och en utanpå din utrustning. Skjuter du en person kan du sedan plocka dessa bindlar av denne.
• Pyro = Pyro kommer användas i vissa uppdrag. Använder du själv pyro var noga med att inte kasta dessa så de kan skada personer.
• Strid utanför området = Detta är ok så länge det inte är i närheten av hus eller bilar.
• SKydd = Då det är mörkt är knäskydd att rekomendera. Men något som är viktigare nu än någonsin är skyddsglasögon. Tänk på att andra inte säkert ser vart de skjuter. Säk avstånd gäller fordarandes och vi rekomenderar CQB trimm men detta är inget krav.
• Varje lag skall anordna en packgömma där 2 bindlar lämnas.
Du får även om du vill lämna valfritt antal uppdragsbindlar här för att hålla dem säkrare. Upptäckts gömman kan dock samtliga bindlar bli stulna.

** = Bindlar är typ poäng. Du kan samla bindlar genom att utföra uppdrag eller genom att plocka bindlar av nedskjutna fiender. En bindel skall alltid ges ut på begäran från en fiende om du är skjuten. Du kan max ge ut en personlig bindel per omgång du blivit skjuten. När en bindel plockats från dig kan du spawna direkt (då du är i säkerhet) då detta räknas som att du blir knivad och dödad på plats.
Uppdragsbindlar skall bindas på utrustningen och måste fysiskt plockas lös av fienden, inga stenhårda dubbelknutar tillåtna. Uppdragsbindlar kommer finnas vid uppdragen, är du först på plats får du ta bunten med 5 bindlar, är du 2a får du ta den med 3 bindlar. och är du 3a får du ta den med 1 bindel.

Map:Tack till våra sponsorer:

Maskinuthyrning Ramirent..